Introductie

Hallo, mijn naam is Maria Chan. Ik kom oorspronkelijk uit Hong Kong en woon sinds 2001 in (provincie) Zeeland, Nederland. In de afgelopen jaren heb ik exportervaring opgedaan bij Nederlandse internationale food- en non-foodbedrijven met Hoby Trading en heb ik de Nederlandse klanten geholpen bij het importeren van producten uit China. Met een Oosterse achtergrond en het begrip van de Oosterse cultuur, een westerse mindset en nog de talen die ik spreek, ben ik het geschikte hulpmiddel en samenwerkende partner voor uw bedrijf om uw bedrijfsgrootte uit te breiden. Mijn passie is om op zoek te gaan naar het meest duurzame en innovatieve product of dienst voor de markt. Sinds kort ben ik ook actief in de lokale mobiele marketing promotie markt en in retail/horeca/entertainment business. 

Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken! Groeten, Maria