Welkom

Hoby Trading International is een in Nederland gevestigd import/export bedrijf, gespecialiseerd in het koopproces van producten uit China of Nederland in opdracht van klanten uit Nederland, Midden- en Verre Oosten.

Naast ons hoofdkantoor in Nederland, beschikken wij tevens over een kantoor in Hong Kong van waaruit o.a inspecties en bezoeken naar de diverse fabrieken plaatsvinden.

Wij hebben ervaring met import/export van een ruime keuze aan produkten zoals:

  • Huishoudelijk apparatuur
  • Vrijetijdsproducten
  • Sieraden
  • Relatiegeschenken
  • Voedingsmiddelen (export naar het Midden- en Verre Oosten)

Wij helpen de klant met het zoeken, produceren en inspecteren van producten, hierbij gebruikmakend van veelal ISO gecertificeerde producenten uit China en Nederland.

Tegenwoordig worden vele van onze dagelijkse producten geproduceerd geimporteerd uit China. Om de afstand tussen importeur en producent te verkleinen, is een geschikte tussenpersoon of handelsbedrijf een onmisbare schakel in het totale koopproces van productie tot en met het vervoer overzee naar de eindbestemming.

Onze speerpunten zijn “betrouwbaarheid en kwaliteit”. Wij bieden efficiente en professionele services op maat, en, niet onbelangrijk, spreken de taal. Wij garanderen dat uw produkt op tijd
geproduceerd en verscheept wordt volgens de afgesproken kwaliteit en kwantiteit. Door onze zeer concurrerende prijzen kunnen wij dit alles bieden volgens uw budget!

Als agent met een kantoor in Hong Kong, zijn wij in staat het juiste productiebedrijf te vinden welke aan Uw eisen voldoet. Onze mensen in Hong Kong zijn U graag tot dienst en beschikken over een netwerk van duizenden bedrijven.